Suflante frunze

Suflante frunze si aspiratoare frunze de ultima generatie la ProENERG!

Ai de-a face cu frunze aproape tot anul, iar atunci cand acestea nu sunt prezente in parcarea afacerii tale sau in propria curte, in schimb ai de-a face cu deseuri, gunoaie si alte reziduuri similare frunzelor. In alta ordine de idei, te poti confrunta in permanenta cu frunze si resturi care trebuie ori indepartate, ori aspirate pentru depozitarea lor corespunzatoare, la gunoi.
Filtreaza

4 produse

Crescator
pe pagina
Tocmai de aceea, am pus la punct sectiunea de suflante si aspiratoare frunze – creata special pentru necesitatile proprietarilor de imobile, mesterilor sau gospodarilor care vor sa tina frunzele departe de proprietarea lor!

Ce iti pune la dispozitie magazinul nostru online?
Magazinul online ProENERG are pregatite pentru tine mai multe modele de suflante frunze, concepute special pentru diferite tipuri de sarcini:
Suflante 2 in 1 – acestea pot fi utilizate atat ca suflante, cat si ca aspiratoare frunze, dupa caz. Produsele de acest tip sunt ideale pentru afacerile care nu au locuri adiacente de depozitare a frunzelor prin suflare;
Suflante cu tocator (electric) – produsele echipate cu tocator prezinta un cutit de otel care toaca si marunteste resturile vegetale aspirate, pentru a reduce spatiul ocupat de frunzele colectate;
Pachete suflanta + acumulatori + incarcatori – aceste pachete sunt concepute pentru sarcinile de lunga durata si care trebuie finalizate in timp util. Astfel, iti punem la dispozitie suflante frunze echipate cu 2 acumulatori puternici, dar si cu un incarcator de mare eficienta.
• Magazinul nostru online este echipat atat cu aspiratoare frunze electrice, cat si cu suflante pe benzina. Totodata, avem produse concepute sarcinilor simple, de zi cu zi, dar si produse ideale lucrarilor dificile, care necesita un plus de putere si eficienta si care sunt totodata mult mai usor de utilizat (cu ajutorul unei constructii ergonomice, printre altele).

Cum folosesti corespunzator o suflanta frunze?
Nu in cele din urma, trebuie sa intelegi faptul ca un astfel de produs nu poate fi folosit pur si simplu, fara a lua nicio masura de precautie. Suflantele sunt echipamente destul de periculoase, mai ales pentru cei din jur – in principal din cauza faptului ca produc zgomot iar utilizatorul are, drept urmare, unul din simturi afectate.

Pentru utilizarea corespunzatoare a unei suflante, trebuie sa iti protejezi urechile (cu casti de protectie a auzului, de exemplu), sa porti ochelari de protectie si o masca rezistenta in fata particulelor de praf, sa eliberezi zona in care vei folosi suflanta si sa eviti folosirea suflantei dimineata devreme sau seara tarziu.

Dupa cum a fost mentionat, zgomotul unei suflante frunze poate fi destul de puternic, caz in care trebuie sa iei in considerare legile de la nivel local privind nivelul de zgomot permis in diferite momente ale zilei.

De ce sa achizitionezi un produs din magazinul nostru online?
ProENERG reprezinta peste 20 de ani de comercializare a sculelor electrice profesionale si industriale pe teritoriul Romaniei. Astfel, atunci cand vine vorba de incredere, nu exista dubii. Totodata, garantam calitatea superioara a produselor comercializate, dar si pretul lor avantajos.
Fie ca ai nevoie de suflante frunze sau de orice alt tip de scule sau utilaje, magazinul online ProENERG iti sta mereu la dispozitie!