Colectarea și reciclarea DEEE

Informare Timbru verde la vedere conform OUG 5/2015
 
Stimati parteneri,
 
SC PROENERG S.A. este inregistrata la ANPM Bucuresti in Registrul producatorilor/importatorilor EEE cu numărul RO-2013-04-EEE-0221–III și impreuna cu Asociația Environ asigură colectarea, tratarea, valorificarea si eliminarea corespunzătoare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) comercializate.
 
Conform Art. 34 alin.1 din OUG 5/02.04.2015 societatea noastra, incepand cu data de 26.04.2015, are obligatia de informare a cumparatorilor, in momentul vanzarii, cu privire la costurile de gestionare DEEE, denumite in prezenta informare "Taxa de timbru verde ENVIRON".
 
SC PROENERG SA va proceda la adaptarea si implementarea sistemelor de gestiune, prin incadrarea EEE pe categorii de produs, conform anexei 3 din OUG 5/2015 "Lista EEE cuprinse in categoriile din anexa 1" din prezenta ordonanta, urmand ca la finalizarea procesului sa fie adus la cunostinta tuturor colaboratorilor.
 
Pentru informații și detalii asupra demersurilor realizate în vederea implementării OUG 5/2015, vă stăm la dispoziție prin pagina de contact.
 
Mai multe detalii se găsesc în fișierul atașat.