închirieri scule și utilaje

Pentru situaţiile în care activitatea dvs. este întreruptă pe o perioadă mai îndelungată din cauza unui defect neprevăzut al produsului, sau pentru cazurile în care folosirea pentru scurt timp a unei scule specializate nu justifică achiziționarea acesteia, am introdus serviciul de închiriere.

Ieftin si rapid puteti inchiria generatoare, maiuri si placi compactoare, motopompe, slefuitoare, taietoare de beton, convertizoare, aeroterme, aparate de sudare, masini de gaurit si insurubat, freze, polizoare, masini de debitat, pendulare, rotopercutoare, slefuitoare, suflante.

Lista de produse disponibile pentru închiriere este în continuă creștere, beneficiați de asistență pentru punerea în funcțiune și utilizarea corectă a sculei sau utilajului precum și de accesorii și consumabile necesare bunei exploatări pe perioada închirierii. Pentru mai multe informatii accesati fisierele atasate.

Condiții de inchiriere
Închirierea se face în baza unui contract de închiriere pentru care sunt necesare următoarele:
  • Copie după certificatul de înregistrare la Registrul Comertului (CUI)
  • Imputernicire pentru semnarea contractului de închiriere cu numele și perioada pentru care se solicită închirierea produsului
  • Copie dupa actul de identitate al împuternicitului
  • Ștampila oficială a societății care închiriază, în vederea ștampilării contractului de închiriere
  • O garanție egală cu contravaloarea produsului închiriat (numerar sau filă cec)
Preţul este exprimat în lei şi nu include TVA. Informaţii suplimentare puteţi obţine de la departamentul de închirieri, telefonic sau folosind formularul de contact.